BANDA VETŘELCŮ

BANDA VETŘELCŮ

Anotace: ....

Samovolný proces
zrání k dospělosti
tragický pokles
při hledání dokonalosti

přirozený výběr
tvého myšlení
tak jsi vyber
krása ti smysly vyčlení

hybná síla evoluce
kulturního cítění
odvrácená moderní populace
od přírodního vidění

odštěpení jednotlivých linií
do kruhu bez začátku
v teorii relativity
generace za minutu,roboti
velký třesk na počátku
činorodé vesmírné aktivity

jak lusknutí prstů
je náš život
s porovnáním vesmíru
jsme jen banda vetřelců
jako oceán paprsků
kde bůh jako lodivod
převeze tu hrstku umělců
co snaží se zvěčnit na kusu papíru.
Autor ZILA78, 30.03.2011
Přečteno 250x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, Juan Francesco de Faro, WhiteSkull, la loba, labuť, šuměnka, hatlapatla, Květka Š., CULIKATÁ, Kars, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak luskám prsty pravé ruky
abych si v rytmu užila
jako Edward střihoruký
dávám se chvatně do díla...:)

31.03.2011 06:53:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí