v bříšku jsi a v bříšku zůstaneš

v bříšku jsi a v bříšku zůstaneš

přišlo si tak náhle a zmátlo mi mysl,
že i ten sebe větší blábol najednou měl smysl

život si mi obrátil
ve slzy svět proměnil

a já tu pláču do dlaní
a nevím si rady
nechuť k vtipálkům až po rozumbrady.

srdce se mi uzavírá , slzy tečou
hodiny ke katovi se dlouho vlečou.
ještě ne,ještě je brzy
nastavím úsměv a stranou dám slzy.

Lehký je říkat,těžký je dělat.
rozum praví,srdce trpí
jako žába bez pramenu,
přemýšlím a slzy tečou,
jestli někdy zapomenu.
Autor zajicek.vjamce, 31.03.2011
Přečteno 240x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., Psavec, CULIKATÁ, hatlapatla, Bambulka, Maura, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jestli píšeš o tom, o čem si myslím, že píšeš ... pak ... na tohle nikdy nezapomeneš ...

ST za sílu ve slovech ...ať je líp ;-)

31.03.2011 01:49:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí