Silueta kohosi

Silueta kohosi

Anotace: ...

Raní mlha halí vlhké stěny domů
a silueta kohosi postává vedle chrámu
Procházím alejí hřbitovních stromů
až k místě v rohu, kde mám svojí mámu

Poklekám k hrobu s výrazem trpným
a postava stojí dál v černé kápi
Divím se, že nezdá se jí býti trapným
pozrovat pozůstalé jak se trápí

Náhle však chladný vítr mne pohladil
a já v něm ucítil mateřskou něhu
To asi máma se vrátila na pár chvil
z druhého, temného břehu...
Autor Chašmodský, 31.03.2011
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: jvacl, Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí