aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anotace: nwm ani jak to pojjmenovat jen jen sem mela depku :D

já chtela bych vzít lesklý nůž,
a jej do srdce mi vrazit,
proč já bych se mela snažit?
snažit se dál žít ?
jak můžu štastná být
když nemužu je spátky mít?
kohopak víte snad ?
vzpomínáš olinko na naše chvíle
záchvaty smíchu a ten společný výtlem ?
vzomínáš lásko má když byli jsme spolu ?
když jsme létaly společne nahoru,dolů?
ted už ¨jsme spadli taky oba dva spolu!
Autor čipsy, 31.03.2011
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí