Bezradnost

Bezradnost

Anotace: trošku starší dílko, z období mého malého pekla...

Jo svět, to je divná stanice
chvíli svítí slunko a pak přijde vánice...
Věci se mění, lidi ze života ti odchází
Pak v hlavě něco bleskne a pomalu ti to dochází
Vo co tady jde?!O co tu běží?
Jak se mohlo stát, že u nohou ti nikdo neleží?
Proč se stalo, co stát se neměLo?
A proč brečet se nikomu nechtělo?
Před rokem to bylo všechno jinačí
Postavit osudu zády najednou nestačí
Tenkrát si měl všechno, co sis přál
Byl si dobrej, byl si král
Jenže ten sen se rozplynul jak modrej dým
Teď nemám nic a zbyl mi jenom rým
Kdo tyhle řádky pochopí?Kdo z vás tomu rozumí?
Proč pravidla osudu mi nikdo vysvětlit neumí?!!!
Autor Sorrow, 30.01.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jó depka je depka. Dobrá.

30.01.2006 18:53:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí