...ace II*

...ace II*

Anotace: opět ...ace bez anotace

Líbí se mi koncovka ace
je to naprostá fascinace
jakákoli její možnost aplikace
do denní porce slovní degustace
moudrostí a citace
svádivé evokace
clonou noční či denní diferenciace
vztahové separace
neplánované organizace
osudové gravitace
rozložených částic skandalizace
epidemie pocitové kanalizace
vše olíznuto fiktivním jazykem fabulace
skrápěno kapkami devastace
kapitulace populace...
Autor jvacl, 31.03.2011
Přečteno 241x
Tipy 15
Poslední tipující: René Vulkán, Psavec, rezina, labuť, la loba, Jiná, Woski, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá hříčka

06.04.2011 08:22:00 | René Vulkán

A vše dáno na táce

31.03.2011 19:01:00 | rezina

pěkná provokace...

31.03.2011 15:39:00 | enigman

To je ace panečku:-)

31.03.2011 15:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí