Zavolám do nebe

Zavolám do nebe

Anotace: Vzpomínka na tátu dnes mě to tak nějak přepadlo...

Pořád Tě vidím
světlé vousy
modré vodnaté oči
já malé děvče
co s rozběhem do
k Tobě
náručí skočí.

Sedět na klíně znovu
bych Ti chtěla
šimravá pusa
ta mi schází
pocit lásky
kterou nic
nerozhází.

Rošťácký pohled
jsme vždy měli
lumpárnu za
lumpárnou
jsme prováděli.

Máma jen oči na
vrh hlavy měla
vidím to
jako včera.

Nejsi tu kolik let
přesto scházíš mi
pořád myslím
odjel, zapomněl
vrátit se zpět.

Táto sedni
na vlak
přijeď zpátky
k nám
budu hodná
přísahám.
Autor Mil, 31.03.2011
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Prinzeschen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí