Posmrtná láska (?)

Posmrtná láska (?)

Anotace: Mnozí vedou diskuze o tom, co přijde po smrti... nevím KDE to přijde, ale vím CO... Pro M. i Simona :)

Sbírka: Zpěvy mého moře

V tmách
pouličních lamp
a světlech popelnic
Tvé polibky
mě hladí
a já bych chtěla víc?

Jak slavík zpívá
svou píseň
za soumraku
Tvoje srdce buší
jak křídla
stovek draků

Neříkám,
že mi nestačíš
jsi pro mě jako voda
Neposlouchej
když říkají
že je Tě pro mě škoda

Jsi můj
moje radost
zůstaň navždy, prosím
Tebe v srdci
chovám
jeho v duši nosím

Miluju Tě
Tvou kůži
co tak omamně voní
S Tebou budu
do smrti
a s ním budu po ní... (?)
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 31.03.2011
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: Désolé, CULIKATÁ, Prinzeschen, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi a je taková zvláštní...

31.03.2011 17:56:00 | Prinzeschen

Nádherné vyznání
ST

31.03.2011 17:38:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí