Rodičům

Rodičům

Anotace: Nějak mě to napadlo :)

Chovalas mě v náručí,
když jsem malá ještě byla.
Hladilas mě po vláskách,
abych v noci klidně snila.
Foukalas mi bolístky
něžně a s péčí.
Je to dotek maminky,
co dušičku léčí.
Ruku připravenou k podání,
slova co mě vždycky zachrání.
A mé první slovo v životě
- máma.

Nosils mi malin hrst plnou,
když slunce jarní vítalo nás.
Chodili jsme do lesa,
a na oběd nikdy nepřišli včas.
Hráli jsme hokej
a závodili v plavání.
Kreslili jsme obrázky
barevně, bez váhání.
Divoké tygry, cizokrajné opice,
byli jsme šťastní více než velice.
A můj druhý mezník v životě
- táta.
Autor Prinzeschen, 31.03.2011
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Alien.v.v.s., CULIKATÁ, Veru, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke vyznani....ktere by si urcite meli oba precist-

31.03.2011 17:48:00 | Veru

Nemám slov, jen slzu dojetí na očích
ST

31.03.2011 17:43:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí