Nový svět

Nový svět

Anotace: ...

Zřela jsem na obzoru nový svět,
byl krásnější než luční květ,
potoky tam bublají..
Lidé ten svět neznají.
Zřela jsem na obzoru nový svět,
chtěla bych tam být teď hned,
musím však překonat cestu dlouhou
naštěstí jen míli pouhopouhou.
Zřela jsem na obzoru nový svět;
mají tam slunce a tady je led,
je to svět hezčí než Betlém..
Rozbíhám se za tím světlem..
Když už jsem tam skoro byla,
tak jsem se z kómatu probudila..
Vím, že jsem si na smrt sáhla,
mám velký hlad, jsem vyprahlá.
Zřela jsem v dálce posmrtný svět,
měla jsem tam jít, ale jsem zpět.
Autor Cataliina, 31.03.2011
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí