Paralelní psaní

Paralelní psaní

Anotace: Anotace: tvoření na Semináři tvůrčího psaní, takže žádná veledíla, jen pokusy na základně probíraných typů básní :) paralelní báseň podle básně ...doba od Michala Novotného

...kdy jsem byla poprvé zamilovaná

kdy jsi mi až příliš opětoval mou lásku

kdy jsme existovali jen my dva
a nikdo jiný nás nezajímal

kdy si mi zakazoval scházet se s mými přáteli

kdy tě moji rodiče nesnášeli
a díky tomu jsem měla doma dusno

kdy mi všichni říkali, ať se na tebe vykašlu,
protože takhle to prostě nejde

kdy si musel vědět o každým mým kroku

kdy ses naštval, když jsem ti dvě minuty neodpověděla na sms
a ty si měl o mě strach jestli se mi něco nestalo

kdy si mi volal do školy a oni mě vyhlásili rozhlasem,
že mám v kanceláři telefon. Bylo mi tak trapně

kdy sem tě konečně odkopla

kdy si na kolenou prosil s růží v ruce za odpuštění,
před školou, jak mi zas bylo trapně

kdy sem se kráva k tobě vrátila

kdy jsem se tou tvojí zasranou láskou dusila

kdy se mi z tebe klepali ruce,
jak sem měla nervy v prdeli

kdy jsme konečně pochopila,
že vztah takhle nemůže přece fungovat

kdy jsem se konečně od tebe odpoutala
a začla o tobě mluvit jako o psychopatovi.
Autor Romana666, 31.03.2011
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí