BLIKNUTÍ V POSLEDNÍ CHVÍLI

BLIKNUTÍ V POSLEDNÍ CHVÍLI

Anotace: ....

Parůžek vnitřních emocí
shazuje svůj štít
slza na kraji oka tě poprosí
ale ty ji nechytíš,protože nemůžeš ji mít

ten štít bylo tvoje všechno
hlavně víra a určení správného směru
pud sebezáchovy a láska,to v tobě už zdechlo
a zbytek ten já beru

špička hříchů
hrot všemocných pomluv
tak neztrácej se v tichu
sama s sebou se domluv

zmary
a prohry
to co ještě kdysi ti vládlo
dary
a dohry
kouzlo fouknutím zhaslo

smyčky
a facky
těch co mávají pařátem zla
triky
a klacky
pro ně ještě neskončila hra

bliknutím opatřím ti nový svět
ale nemysli jsi,že to poznáš hned.
Autor ZILA78, 31.03.2011
Přečteno 238x
Tipy 18
Poslední tipující: hatlapatla, Maryje..., Bona, modrá..., la loba, jethullfan, Juan Francesco de Faro, labuť, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň jako báseň a já mám o čem přemýšlet...

01.04.2011 08:18:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí