DECH NESMRTELNOSTI

DECH NESMRTELNOSTI

Anotace: Věříte v nesmrtelná stvoření ? Inspirace názvu: Jméno dostihového koně.

Láska je nadsázka,
v prázdnotu předpověď,
život je otázka
a smrt je odpověď.

Touha je náhražka
za chlad a temnotu,
vášeň jen přirážka
k mtvému životu.

Strach je jen slabota nedochvilná,
samota čekaná smrt, jež se vleče.
Víra v duši jest iluze mylná,
srdce jen sval je, doňž černá krev teče.

Cit je jen naděje - nucená, zbabělá.
Smrt nesmrt počin, kdy kůže tvá vybělá.
Kůže tvá vybělá a zuby zostří
s lačností po krvi smysly se zbystří.

Kdy žít - nežít budeš co po staletí,
jak nepoznáš pekla, tak ani nebe.
Stáří tvé nebude znát ti na pleti,
jen sledovat můžes smrt kolem sebe.

Jak mrou tvoji blízcí, až nikohož není,
i mohylu dávno tvou pokryje mech.
Jak sneseš čas, jak utrpení?
Život jsi dal v nesmrtelný dech.

Autor Ricarda Haner Lowery, 31.03.2011
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, labuť, jethullfan, Gabrielle Taroka, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a na co jsi přišel ? :)

01.04.2011 00:52:00 | Ricarda Haner Lowery

Tak temné, ale četl jsem to vícekrát a promýšlel.

31.03.2011 23:47:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí