Oddaně

Oddaně

Anotace: ...faithfully... (PS: Věnováno.)

Oddaně malujeme
na zdi stará znamení,
která ukázala se být nová.

Trochu troufale žalujeme
vlastní zoufalé úsměvy,
když realita není už snová
a má značku skutečná.

Sarkasmus horské dráhy
osudného života podepíše
nám další stránky záhy
a půjde zase o dům dál,
když už i na předpremiéře
jsme vyprodali prázdný sál.

Od západu na východ
se slunce v protiproudech
otáčí a nikomu z nás už nestačí
to, co bylo ani to co je.

Oddaně jdeme dál,
snad až na samý okraj
nás samých,
směrem do řádků
osudem nám předepsaných…
Autor Denael, 31.03.2011
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: zelená víla, Chancer, blue, labuť, jethullfan, Bambulka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po okraje...

05.04.2011 21:30:00 | zelená víla

...jasně, že Tobě ;)

01.04.2011 21:54:00 | Denael

mně, mně? ;)

01.04.2011 20:21:00 | fuu

...snad až na samý okraj nás samých ...

krásné ...

31.03.2011 23:43:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí