oREVuar...

oREVuar...

Anotace: Věnováno památce Jimmymu (The Rev) Owenu Sullivanovi - Bubeníku kapely Avenged Sevenfold, skvělému, šílenému človíčkovi, co měl rád legraci, život a lidi, kteří měli rádi jeho. Rev podlehl svým démonům života 28.12 2009. Orevuar, Reve, odpočívej v pokoji.

Dřív, než slunce rozhodlo jít spát,
TY odešel jsi v nebe plné hvězd.
navždy TEBE znáti milovat
budou ti, v jichž nitrech nepřestaneš kvést.

A než plášť za obzor i schovalo,
TVÁ duše opustila tisíc světů v nás.
a nejen té mé pochopiti trvalo,
proč musel jsi odejít tak zráz.

Nyň každý z nás ať jaký je,
TĚ vzkutku miloval.
TI ještě hodně slz svých daruje,
kdo v vnitř TĚ pochoval.

Ač nelehké to je,
vši loučíme se s TEBOU.
Ač srdce vzdoruje.
Slzy pálí, zebou.

Tak mnoho těžké bylo
dát sbohem TI v nový rok!
TVÉ tváři, v níž to žilo,
jak ztratit dech - co trpký šok.

Jak těžké vždycky bývá
vyrovnat se s ztrátou!
Jak bolestné se dívat
v TVÉ jméno psané zlatou
barvou tak, by žhnulo v dešti
a připomínalo kdo TYS.
Nad ním holubice leští
křídly náš žal. REST IN PEACE...

Autor Ricarda Haner Lowery, 01.04.2011
Přečteno 556x
Tipy 2
Poslední tipující: Majdalénka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí