Vidím...

Vidím...

Anotace: Pro nejlepšího přítele, kterého budu mít navěky v srdci, aby už neklopýtal a nepochyboval ani o sobě, ani o svém andělovi, ani o lásce jich obou...

Sbírka: Zpěvy mého moře

Vidím cestu
a auto před garáží
pouliční lampu
a plot od sousedů.

Rosu na brance
a prach na poštovní schránce
kamínky v zahradě
a les pod kopcem.

Vidím světlo
věčnou energii
jednou jsem zahlédla
i Tvého anděla.

Vidím jako dnes
jeho pohled do mých očí
nejen Ty
ale i on mě miluje
svým způsobem
on je něco, co Tě chrání
před Tebou.

Vidím cestu
a loď s černou plachtou
kalnou vodu
ale hvězdy už ne.
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 01.04.2011
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Poustevníček, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí