schválená zákonem...

schválená zákonem...

Anotace: jako ten plod co každý pokládá za hrušku,ale zrovna tak může být jablkem...

koupil jsem si myčku
prvního Dubna
už žádné namydlené ruce
jenže ouha
když jsem ji naplnil
nemohl jsem zavřít dveře...

to teda ne
volám do servisu
a tam mi řekli ale milý pane
vy jste si vybral tu
co je nemá
tahle je totiž vestavěná...

no dobrá
děkuji za radu
a když už jsme u toho
drahá slečno
co kdybych Vás pozval
na schůzku
a upekl dort?

jenže já jsem diabetik...

to selským rozumem
nějak nemůžu pochopit...

pak jsi matematik...

nezlobte se
to nedává žádný smysl...

že ty jsi psychologik...

tak trochu ano
ve vašem případě
mám pocit rajské vůně...

to je jen chemie...

víte ale
když něco vytrvale rozebíráte
a zase skládáte dohromady
dostatečně dlouho
tak po zásluze obdržíte...

já vím...to samé
z původního exempláre...

to není možné
takhle to nefunguje...

ale ano
máš jen mlsný jazyk
já na to konečně přišla
ty budeš fyzik....
Autor enigman, 01.04.2011
Přečteno 297x
Tipy 42
Poslední tipující: isisleo, střelkyně1, WAYWARD, modrá..., zenge, Nola77, maliska, hašlerka, Bona, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..kdovíííí..

06.04.2011 20:36:00 | isisleo

...:) za ST

04.04.2011 17:11:00 | WAYWARD

... nezhálíš v žádném okamžiku... :-)

01.04.2011 17:46:00 | labuť

.. jo, na ISS nic moc mýt nejde

01.04.2011 17:05:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí