Hlúpy otrok

Hlúpy otrok

Anotace: x) o takom jedinečnom človeku

Som hlúpy otrok osudu
zvedavá, keď všetci stratia záujem
Počujem hlasy ktoré nikto iný nevníma
Vidím ťa stále tam, kde nie si.
Chcem sa dostať tam, kde nikto iný netrafí.

Som hlúpy otrok lásky
Predstieram úsmev i keď srdce mi krváca

Chápem čo nikto iný nepochopí
Tvrdím že svet patrí bláznom
Snívam aj keď bdiem
Skúšam čo nikto iný nikdy neskúsil.
Žijem aj keď ostatný umierajú...
Len ja som tá jedinečná....
Autor Claudia Galliardi, 01.04.2011
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí