NULOVÁ DEMOKRACIE

NULOVÁ DEMOKRACIE

Anotace: ....

V nulové gravitaci
setnuli jeho hlavu
jen tak pro legraci
rozvášněnému davu
a zbytky těla
hodili hladovým psům
na počest
salva zazněla z děla
zamkli bránu snům
šlo o čest
o a slávu
snad i o mír
když hořkou kávu po ránu
dolije kefír
ze slz
a z potu
zrodila se demokracie
skrz na skrz
oběsili kvótu
zdecimované anarchie
a z popela
a třísek
nelze poskládat ideály
z bordela
a prázdných misek
by neobstály.
Autor ZILA78, 01.04.2011
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: šuměnka, hatlapatla, NikitaNikaT., CULIKATÁ, la loba, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekokracie - jsou jen lidi
komunismus - jsou jen lidi
náboženství - jsou jen lidi
celý svět - jsou jen lidi

a ti především moc a peníze či manipulaci dost rádi vidí!!!

03.04.2011 08:33:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí