Hvězda?

Hvězda?

Anotace: ale tak

- Žide!
- Chci hvězdu tlamo železná!

Zvedla se oblaka a napověděla mi cosi o kruzích.
Autobus se zastavil a hlas tý železný tlamy hlasí
- Líšeň hřbitov, konečná zastávka.
Pak mě poprosil, abych vystoupil
a přilepil si tu
hvězdu!

Plácl jsem ji na čelo.
Jen tak
aby se neřeklo,
že jsem třeba čistej.

To by tlamu mrzelo.
I mojí mámu!

Tak jsem ještě chvíli takhle chodil než

To všechno přešlo v trychtýř
Tekli jsme.
Já a ten kluk od sousedů co má černý vlasy.
Chvíli
No a pak bylo po všem.
Aj po tom mizerným ránu, co
jsem musel vyplivnout
Autor Lamorte, 01.04.2011
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: Striptérka, Bona, Manstein, NikitaNikaT., Matsuyama Tatsuko-chan, Désolé
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páni...

02.04.2011 12:19:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí