Ležela a zmírala

Ležela a zmírala

Anotace: zvláštní a neurčitá...ale líbí se mi:) vám?

a jak tam ležela, rozpálená do běla
ležela a zmírala
rozpálená do běla
jako luční květina
jako nekonečná vteřina
jako noc a den
jako denní sen

ležela a zmírala
nikdo pro ní neplakal
ležela rozpálená do běla
ani vítr nezavál

žádný pohřeb
žádná noc
nekončící utrpení
ohryzaná kost

a všude minulost
a všude přítomnost
žádná, žádná budoucnost
jen mrtvá, mrtvá noc
Autor Metal Lady, 01.04.2011
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Annie the wolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí