ging kvíl

ging kvíl

Anotace: .

komedie
jedný dramatický generace
komedie úsměvů
rozevlátý tragédie tak by
mohl znít titulek
o všem a o ničem
všech čistejch
a depresivních lidí co mají
křišťálově barevný oči
a hlas spílající vlastní sebenenávisti
generace padlejch andělů
a podřezanejch rukou
opilců, feťáků a
špatně prodanejch růží
s další komedií na rtech
tupců a chytráků
osvícenců a
obtloustlejch vybíračů odpadků
generace starejch i mladejch
svítících počítačovejch kontrolek
s harddiskem plnym posedlostí
vlastní nespavostí a
dokonalostí a deprese,
který pořádně nechápu
neb opil jsem
svůj duševní nektar;
vzývání, křičení
gingsbergovo kvílení
satori vlastního podvědomí
ve jménu drog,
bolavejch jater a ledvin
probuzení na lavičce na nádraží shánějíc
cosi
a škemrat o ubytování
v noční čekárně
hodiny cvakaj
topení je daleko a
nehřeje
krčili jsme se na židlích
na nádraží
vzývání, volání
generační plýtvání
potenciálem všech umrlejch lidí
já ale zmáhám
cejtíme jednu věc
connected,
naše
generace padlejch andělů
Autor humus, 02.04.2011
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: Víla, Striptérka, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve větší části té básně se lehce ztrácim (což je ovšem jen můj problém), ale ten závěr od noční čekárny je nářez!

08.04.2011 20:48:00 | černý motýl tmy

cejtíme jednu věc connected :-))) to je kůl

03.04.2011 12:20:00 | Lagedama

vidím v tom opravdu kvílení

02.04.2011 15:43:00 | ostuda lidstva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí