Zkus to pochopit

Zkus to pochopit

Anotace: ***

Sbírka: TY

Směješ se, že mě rozesmívá
kočičí pohled, kočičí škrábání
A pak si to kotě bereš do dlaní
A tvůj smích konce nemá...

Divíš se, když zůstávám němá
uprostřed našich soubojů
Pereš se se mnou, lehtáš mě
A vkrádáš se do mých nejtajnějších snů
jako slídil, jako všeználek...
Nemohu před tebou nic skrýt
Chceš mě uloupit a usměrnit
Zapomněls ale, že svůj rozum mám
A zásadně ho neskrývám
Dávám vše, co mám, na oltář
Takovou mě znáš
A takovou mě máš...

Překvapí tě, když mě rozbrečí,
co se děje všude kolem
Nepochopíš to, nerespektuješ to
Raději řekneš mi své sbohem,
než bys svůj prostor rozšířil
Když jsi se mnou, nejsi jen s mým tělem
Jsi se vším tím,
co prohání se teď mojí hlavou,
co do mého srdce se zarývá
Navždy to budeš ty a já,
ale vždycky bude to víc
Slova, co nikdo z nás nedokáža říct
Touhy, co nás se netýkají
Život je víc, a dřív, než se ti vzdálí,
alespoň mohl by ses snažit ho pochopit
Nejsme to jen ty a já
Kéž bychom mohli být
Nejsme to jen ty a já
A přesto můžeme vše pochopit...
Autor unstoppable, 02.04.2011
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: vapiti, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí