Lopata a oči jsou svinstvo

Lopata a oči jsou svinstvo

Anotace: ach jo

On má oko
Možná i druhý.
Sem tam si s ním hází a nebo dělá, že ho ztratil.

Ona to sabotovala, on brečel a hrál si s kostkami na
mrakodrap.
Spadl stejně jako včera a stejně jako zítra,
spadne i za týden!

Jednou padat přestane, až se otočí
a zjistí, že se dívá furt stejným směrem
- to je ale kurva zrada!
zaraduje se zahradník, kterej to fakt nebyl.

usvědčili ho.
Na základě lopaty
Autor Lamorte, 02.04.2011
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: la loba, Anjesis, jethullfan, Manstein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí