Karty

Karty

Anotace: hm

Srdcová dáma,
posledních polibků
za šera...
rozpustila svůj vzdech
v cigaretovým kouři.
Jen ve víně je pravda!
a pomalu brouzdá nocí...
Bílé střevíčky
tančí po klavíru.
Sen se nedá zahrát,
musíš vidět, abys
zavřel oči...
Autocenzura bolí.
Milostiplná a s voňavými vlasy
u potoka a na lůžku,
realitu tlumí práškama...
a stříkačky se točí v kruhu
tma je okamžitá.
Světlo,
už tak moc ne...
Autor Manstein, 02.04.2011
Přečteno 306x
Tipy 22
Poslední tipující: Nedory, Víla, la loba, Psavec, Tamara, Churry, NikitaNikaT., Bona, CULIKATÁ, Désolé, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vynikající!

08.08.2011 12:28:00 | Víla

Pěkná báseň, líbila se mi.

02.04.2011 23:52:00 | palošáček

Zajímavé a dobře čtivé, zamyšlenkové. ST!*** za obsah.

02.04.2011 18:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí