Děti wehrmachtu

Děti wehrmachtu

Anotace: mé uši pohltilo kohoutí kokrhání, co po dalších se schání..

U karet a u vína děti wehrmachtu
sedí, hříšné pohledy svádí jejich společnost,
radost dávno za hranicemi bdí,
zde zbyl jen chtíč a posedlost.

Hrající o věci z lágrů,
ve při o každou knihu, každý list,
nevšímaj si, že lahev svítiplynu,
možná náhodou, snad mrštnou rukou-
rozbila se.

K ránu jen pod křídli kohoutů
slyšet sténat orly,
jak lapaj po dechu,
jak feny v moři.

Nad mršinami pošlých prasat
slyšet jen ranní kokrhání.
Autor Désolé, 02.04.2011
Přečteno 452x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, Manstein, Lamorte, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsané,líbí se mi...

11.04.2011 14:01:00 | la loba

Myslím si, že k tomuto není třeba cokoliv dodávat, velice dobře podané. ST!*** pro mě hodně mrazivé a bolavé.

02.04.2011 18:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí