černá magie co se podpisuje

černá magie co se podpisuje

Anotace: magie

cestování v duši cestou zpět
dál než o měsíců pět
poučit ze všech vykonaných chyb
ted vrátit čas chtěl bych

...nejde to nejde tak změním dění
a nebudu jenom v snění
začnu konat tak jak dřív sem kázal
ještě předtím než se někdo tázal
Autor ostuda lidstva, 02.04.2011
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Pythonissa__, strašidýlko-střapatý, Tamara, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Černá magie, je skutečně magická, silná a nebezpečná... pro laiky.

02.04.2011 18:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí