Jak chemik o prsty přišel

Jak chemik o prsty přišel

Anotace: ... Takové ze života :)

Jen co ráno slunko zřel,
nápad usídlil se mu v hlavě.
Podíval se na své baňky hravě,
něco nového zkusit chtěl.

Pentrit, azid olovnatý či TNT,
co lépe se hodí na obal novin?
Uvařil si čajík s „vitaminem“ té,
upřel pohled ven, do křovin.

Už to míchá, bublá, už to vaří,
z baňky jde hustý tmavý dým.
Nobelovku jistě nezíská jeho tým,
protože výbuch velké plány maří.
Autor Wyrda, 02.04.2011
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí