pár slov do tmy

pár slov do tmy

Anotace: ........

Bezmezná nostalgie volně plynoucí
v ní mrtvých pár not
a němí tonoucí

napůl den
napůl noc

nikdo nejde na pomoc
jen pár výkřiků do temných skal
tam - kde ten sen
nedávno se mi zdál

tak jasný a v barvách duhových
po cestách jistých - medových

rozeznělá symfonie jarního putování
slepě krajinou se line
bez pozvání

- na šálek čaje z budoucnosti
v pilířích matné nevinnosti
v mlhách tak hustých jako včera

už nevím co bych od života chtěla

(a když už vím
po čem srdce touží)
-
topím se v rozlehlé louži
kalných slz

kde z pocitů stavím
památnou
tVRZ...

z medových plátů
na křídlech včelích
usínám
v objetích
...
holubic bílých
v těchto
i dalších

chvíLÍcH...
Autor padající do neznáma, 02.04.2011
Přečteno 316x
Tipy 24
Poslední tipující: Judita, TetaKazi, A. V. Nýmand, Maryje..., Danger, enigman, labuť, la loba, Tamara, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lítat je krásné,horší ty přistání...

11.04.2011 17:50:00 | Danger

šedých...

05.04.2011 00:14:00 | enigman

Pro mě zajímavé s dobrými obraty. ST!***

03.04.2011 09:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí