Jsem

Jsem

Anotace: kjghd

Rozbíjím…
Slepuji…
Mozajky tvořím.

Letím…
Propluji…
Tisícem moří.

Tichounce beze slov,
plápolám, hořím.
V mysli zbabělé, své světy tvořím.

-

Jsem parou v komíně,
nestálím médiem.
S kocourem na klíně,
za velkým pódiem .
Hraji si na něco, co ani není.
Jsem znaménko za větou,
které význam jí mění?

-

Páchnu rybinou,
oči mám drůbeží.
Jsem poslední lavinou,
oslem bez otěží.
Autor eddy1 1 11, 02.04.2011
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí