Paladin

Paladin

Anotace: najdi si ho

Sedm světel
ochraňuje paladiny,
na cestách bez návratu,
s hořkými slzami nevěstek
a pověstí, která vypráví
jak statečné paladinovo srdce je...

Legendy omývají
jejich cesty prachu,
mladé dívky pláčí
při vzpomínkách
na paladiny, které znaly,
snaží se v mysli
spojit s jejich nezvěstností...

a spojka "na"
nabádá dívky jít

...najít svého paladina...


i bez nároku vrátit se
Autor Tomáš Přidal, 03.04.2011
Přečteno 239x
Tipy 15
Poslední tipující: Danga, Psavec, Mbonita, Maryje..., labuť, NikitaNikaT., CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé a řekla bych, že ten konec... je k zamyšlení. ST!***

03.04.2011 12:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí