Vlkodlačí prokletí

Vlkodlačí prokletí

Anotace: o vlkodlakovi

Vlkodlak přišel,
rdousil vše živé.
Spoušť za sebou nechal,
těla roztrhal.

Kdo mu pomoct má?
U koho ji nelezne?

Je to bestie
-krvelačná-
velmi zlá.
Nad hlavou svatozář nemá.

Dlouhé pařáty,
velká síla,
trhá vše na kusy.
Co mu však zbývá?

Nezdar přírody,
prokletí velké.
Každý úplňek,
konec osoby jedné.

Les - jeho domovem.
Sklep - jeho vězení.
Kulka do srdce - konec vlkodlaka.
Jeho smrt - konec všeho běsnění.

Vlkodlak v noci,
člověkem ve dne.
Noční můry ho straší,
v nich - všechny oběti.
Autor Melcoirë, 03.04.2011
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Poustevníček, Myghael - the Lord of Absurdity
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí