Poezie splynutí

Poezie splynutí

Anotace: nechte mě být já už nechci žít...

Sbírka: Studené podroví

Poezie splynutí

Proč vlastě hledám poezii splynutí,
když sám vím, že je to jako nadechnutí,
vánku končícího pouhou smrtí,
proto napsat skutečnost mě to nutí.

Osobytost se spoutala do jazyka
opotřebovaná ústy a srdcem lyrika.
Spoutaná chce se bránit výdechu
avšak zmůže se na doušek povzdechu.

Hledám ve splynutí poezie taktiku,
proto píšu tuto studenou rubriku.
Ve veršových letitých pohledávkách
vyznávám se světu, sobě, tobě v řádkách.

Slynutí verše v jedno tělo prázdné
i to zlé může býti krásné,
neb rodiný klan mám vyšitý na triku,
který vybýrá mě i mou duševní fabriku.
Autor Kalin, 03.04.2011
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí