Blouzní

Blouzní

Anotace: ...

Sama v mlze,díky
Cigaretám,
Dýchá se těžce,
Nevím kudy kam.

Den končí,
Noc začíná,
Mysl má se točí,
Když na Tebe myslívá.

Utopena v myšlenkách vášně,
Brodím se v sobě,
Tak zvláštně.

Neutišitelná bolest ve
Mně zní,když
Duše Láskou blouzní.

Potýkám se se samotou,
Vnitřní slabotou,
Co není schopna vstát
A jít.

Tak sakra seber se
A začni

ŽÍT!!!
Autor teniska, 04.04.2011
Přečteno 271x
Tipy 14
Poslední tipující: Emmelia, Špáďa, CULIKATÁ, Kars, hypertenze, labuť, Frosty28, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sebrat by ses měla
vždyť žít si přec chtěla

04.04.2011 12:45:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí