Děkuji Marti

Děkuji Marti

Anotace: Jen málo přátel,kteří se zajímají....

Nemám chut' mluvit,
nemám chut' žít a
vlastně ,ani tu být.


Vše se změnilo,
příchodem jara,
protože básně
já psát začala.
Nikdo nechápe,
že city mám,
já do básní je schovávám.
Všichni se mi smějí,
že trapná se jim zdám,
prý si jak malá holka,
básničky skládám.
I když jsem vdaná a
děti mám,
doma nikoho nezajímám.
Přece si nebudu,
hned hledat přítele,
to by mi samotné,
zle bylo ze sebe.
A když ,už nevím
kudy kam,
tak vše na papír dám.
Píši si potají,aby otom okolí
nemělo žádné ponětí.
Hned se cítím o něco lépe,
když dostanu to takto-
-ze sebe.
Jen málo přátel,
kteří se zajímají
o vaše pocity
vyznaných v básních.
Díky mojí kamarádce,
už nepuká moje srdce.
A tak mi zjistila,
kam mohu psát a
na oplátku, číst vše od vás.
Už jsem si myslela,
že to vzdám a
všechny básně roztrhám a
věřte,že jich je,
že nemohu ani povědět,
jak moc se mi ulevilo,
že se vše změnilo.
Já radost mám,
že díky tobě Marti
www.liter znám.

Děkuji Marti,jsi jediná,
která se opravdu zajímá a
tím mi hodně pomáhá.
Děkuji
Autor EM EM, 04.04.2011
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Tip za odvahu ... Modrosvět je přátelský, jen se neboj ;-) A piš, piš, piš ;-) Bude líp. Přátelé jsou drahokamy, ty je třeba si hýčkat ...

04.04.2011 22:11:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí