BASNĚ

BASNĚ

Anotace: basně-krásně nejhloupější rým

Ve verších se k k věcem přiznám
to co nikdo netuší
a jen v tichu poznám
že mně nikdo neruší

Najdu všechny hloupé řádky
v tichu zkouším číst
jsem už starý na pohádky
ale napíšu svůj list

Potom červený jak rak
poslepu najdu ozvěnu
neptej se jak
uznám svou proměnu

Napíšu slovo potají
kde jsou hranice a křídla
kde sny ale roztají
jen v tichu probudilá...

Neříkej co se nesluší
i když zní to krasně
z každého stínu vyruší
Ty NEJKRÁSNĚJŠÍ BÁSNĚ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.04.2011
Přečteno 290x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, jvacl, Jiná, ZILA78, Psavec, labuť, Květka Š., Tamara, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu, z básní se dají nasát úžasné pocity.

04.04.2011 21:59:00 | labuť

:-))

04.04.2011 20:05:00 | CULIKATÁ

A mně se Tvoje báseň líbí ST!*** :o)

04.04.2011 18:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí