Nelze gumovat

Nelze gumovat

Anotace: mládí by si mělo více vážit svého Mládí...

Svět jim leží
u nohou
ještě neví
že život
ztratil
plyšové rukavičky

Ještě neví
že vede
více cest
k bolesti

Facky
nejsou všechny
stejné
tak jako
propasti

Žijí v bublině
která však jednou
praskne

Možná potichu
možná jim
vyrazí dech

Tak či tak
nebude cesty
zpět

Všechny kroky
vážené
na vahách

Za každý přešlap
krutě se
trestá

Nelze vzít gumu
nelze
gumovat

Mládí
jež vykvetlo
z ovocných stromů
pod ochranou
sukovitých ruk

Mládí
opilé
kořeněným vínem
avšak pozor
na trpkou
chuť
krutých pravd
Autor palošáček, 04.04.2011
Přečteno 231x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Maryje..., Frosty28, Tamara
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle podané, dílko Tvé napsané... srdce, rozvahou. ST!***

05.04.2011 05:55:00 | NikitaNikaT.

Mládí
opilé
kořeněným vínem
avšak pozor
na trpkou
chuť
krutých pravd
..................celá je moc hezká,konec je nej...ST

04.04.2011 23:29:00 | Maryje...

Mládí
jež vykvetlo
z ovocných stromů
pod ochranou
sukovitých ruk

Moc hezká pasáž.
TIP

04.04.2011 21:40:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí