Ve čtyřech zdech

Ve čtyřech zdech

Anotace: po dlouhé době, trošku jinak, složeno o přednášce

Den ztrácí
pomalu dech
a možná
ho zítra
ztratíme i my,
zatlačme starosti
na chvíli do tmy,
nebo navždycky,
jako oči mrtvých těl,
pak až se v našich
čtyřech zdech
ztratí tvůj vzdech,
můžu si říct,
splnilo se mi,
to co jsem chtěl
Přečteno 308x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, Jajas, jvacl, Stoneman, Maryje..., Madanik, James Libustka, Marcone, dream in emptiness, anaH, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí