12° Keců

12° Keců

Anotace: -

V nafukovacích balónech témat
Stoupáme do vyšších sfér
Shora svět slyšíme útrpně sténat
Jak výjev klasických antických her

Na kroužky sklenic mouchy si sedly
Chyceny lepem tekutých slov
Společně zamávat snad by stůl zvedly
Vzduchoplavcům došla by řeč

Tak jen plácají- zabíjí život
Snad uvnitř hluboko soucítím s nimi
Zrcadlo svědomí- rozlité pivo
Je močál keců, v němž topí se činy.
Autor Bolder, 05.04.2011
Přečteno 248x
Tipy 13
Poslední tipující: jvacl, Azure angel, hatlapatla, Maryje..., Skalsky Pavel, danav, Lea Aura, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí