Stébla trávy

Stébla trávy

Anotace: Šepot stébel trávy...

Jak stébla trávy
vznášíme se ve větru
s mělkými kořeny
lapeme po světlu

Rosteme a sílime
nejsme však kamenní
v čase se měníme
netoužíme po snění

Chceme zhmotnit realitu
hnát se vzhůru ke slunci
zahodit kupu strachu
být renesance potomci
Autor Kouma, 05.04.2011
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Jenny.Dee, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za dnešek nejlepší, co jsem tady četla

06.04.2011 09:29:00 | Jenny.Dee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí