Se zavřenýma očima

Se zavřenýma očima

Anotace: ..tohle píšu:))

Když se oči zavřou
ty vlastní

nic nekončí
ba naopak

vše začíná s kapkou
představivosti

v nářku noci

Maluji obrysy její zranitelnosti
to když lidé nám nedopřejou

ruku v ruce jít

a proto

alespoň teď
se mě dotýká..

ve víru přitažlivosti

Maluji všechnu tu slabost
kterou neunesou
ruce křehké a jemné

břemeno přenechám sobě..

a Tobě na té cestě
- stávám se bláznem,
a postarám se o to

aby nikdo neodvedl Tě
na svoji stranu
za blahem

jarního bezvětří

a zpěv ptáků harmonicky ladí
s mým vystrašeným srdcem
pro tebe schovaným

v podzemí

nikdo tu není
jiný

bez souhlasu moji mysli
Ti neublíží

nenávist ničí..
Autor Woski, 05.04.2011
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: barking bitch, jvacl, Jenny.Dee, B.kaspik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Své ustrašené srdce
podej jí v dlaních
S očima dokořán
nebraň se objímání

Maluj jí obrázky
modrásky z lásky

Z podzemí
světu jděte vstříc
Věř mi
ty víš
jako ty je vás víc

a proto ruku v ruce
dokážete nemožné...

06.04.2011 11:18:00 | jvacl

hezká.

06.04.2011 09:24:00 | Jenny.Dee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí