Má hůl nad tímto světem je již zlomená

Má hůl nad tímto světem je již zlomená

Anotace: o životě

Má hůl nad tímto světem…je již zlomená
Dostal me až…na kolena
Má víra v lepší zítřek…vyčerpaná
Má vůle pokračovat…dosáhla dna

Opět na rozcestí…stojím já sám
Kterou ze dvou cest…vydat se mám
Jedna vede temnotou…zlatem dlážděná
Druhá býlím zarostlá…světlo ukrývá

Můj život je plný…těchto zastávek
Mé síle rozhodnutí…však dochází dech
Můj pohyb stále těžší…na kolenou
S holí nad tímto světem…již zlomenou
Autor Hugo Zhor, 05.04.2011
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí