NÁDHERNÝ PŘELUD

NÁDHERNÝ PŘELUD

Anotace: ....

Tajemství krásy
vdechla ti vznešenost
do křivek
stříbro měsíční jasy
zase lehkost a vzdušnost
lesních dívek

v krajině rozjařenosti
budíš libost laní
opitý něhou spřízněnosti
procitám
tam kde i slunce
se tvému půvabu klaní

jsi dokonalost
v estetickém řádu světa
jsi zhmotněná nadpřirozenost
jako když bílá růže z poupěte vzkvétá

libozvučná flétna
zlatý řez paprskem světla
linie v duši bezedná
co na konci babího léta
jako přelud průhledná
do oblaků vzlétla.
Autor ZILA78, 05.04.2011
Přečteno 272x
Tipy 29
Poslední tipující: la loba, Juan Francesco de Faro, šuměnka, Azure angel, V.N.Losinský, modrá..., labuť, NikitaNikaT., hatlapatla, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je teda opravdu dokonalé:-)

07.04.2011 20:19:00 | la loba

co když to přelud není??
co když se vize změní
a bude skutečná?

vím, ta každá otázka je zbytečná :)

06.04.2011 18:47:00 | šuměnka

..krásná..

06.04.2011 18:05:00 | Azure angel

Nádherné zvučné ztělesnění... ženy. ST!***

06.04.2011 06:35:00 | NikitaNikaT.

Libozvučně poetické:-))
S.T.

05.04.2011 21:05:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí