Hirrošima Nagasaki

Hirrošima Nagasaki

Anotace: Čtvrtek 24.3.2011

Poslouchej a tiše sed',
at'se můžeš dozvědět,
co změnilo tenkrát svět.
Proč ta válka začala a
věř,že nebude to zábava.
Že Američané,
shodili pumu na Hirošimu a
jaké pak-saky paky,
svrhli ji i na Nagasaki.
Že první Japonci,
s náletem začali,
to všichni víme,
Pearl Harbor zničili,
proč?
To už se nedovíme.
A tím vlastně začala,
válka jako hrom,
co lidí padlo,
hodně-
-přez milion.
Autor EM EM, 05.04.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí