Mezi nebem a peklem

Mezi nebem a peklem

Anotace: aneb když člověk bojuje s vlastním srdcem...

Drahý? Smím se tě zeptat na jednu věc?
Jak poznat mám, že je konec?
Že něco bylo, či nebylo
Drahý, co se změnilo?

Lásko, proč se mnou nemluvíš?
Nebo to tak nemyslíš?
Já už nevím, netuším
Ty nevidíš, že trpím?

Jak mám zjistit, co vlastně chceš?
Když nikdy mi nic neřekneš?
A jak mám vědět, co chci já
Když nevím, co dělat mám?

Nenávidím tě, vážně ne
Ty víš, že to pravda je
Ale zároveň tě miluji
Tak proč se vlastně raduji?

Pověz mi, poraď, já nevím
Lásko, něco dělat musím
Ale co? Lásko, pořád budu tvá
A již nikdy více svá
Autor Night-owl, 05.04.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí