Moje lety nad hmatatelnem

Moje lety nad hmatatelnem

Anotace: Aneb: Jak zkrotit svůj fantazijní svět? (O mé oblibě k hloupostem a nejnezkrotnější fantazii, pro kterou občas zůstávám napospas samotě.)

Smím utřídit nějak tok své mysli?
...či snad mám jak břímě...
prostě smysl pro nesmysly?

"Co kdyby prasata uměly lítat?"
A co si zase příště smyslím?
snad ... že bývám lidem milá?

Musím být blázen!
Vždyť právě jsem se zaslíbila
duši jako prošlé mrazem!

Tak na mě sedá mlha bílá
a hasívá můj vnitřní žár

snad bez nesmyslů sis mě přál,
abych se ti zalíbila?
Autor Patěnka, 05.04.2011
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí