naslepo výstřel

naslepo výstřel

Anotace: hledej

naslepo výstřel
snad
- - - - chtěl
zabít nebe
"prosím, stůjte
nebezpečný pane!"

zubatá kola slepě skřípou
ocel o ocel
však marně
skla drnčí výkřiky

neslyšné pohledy vyděšených

***

jsi jak starý policajt
přízraky mrtvých tváří
na promítacích plátnech očí kolemjdoucích

v každých druhých očích
- - - - někdo!
v každém třetím gestu
- - - - snad
v každém místě
- - - - otisky nohou jako by tenkrát byly bosé a jejich krev se vpíjela do jehličí Do humusu měst

***

kola vlaku drnčí o beton
Autor Bůchví..., 06.04.2011
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: Xsi, dream in emptiness, Matsuyama Tatsuko-chan, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí