Trápení

Trápení

Anotace: O zklamání v lásce

Proč si my košem dala
Proč si my ublížila
proč si my lásku vzala
proč se ted´ ptám
já myslel,že tě znám
já zmýlil sem se v tobě
ted´ za vinu to dávám sobě
myslel jsem,že nám se to nemůže stát
já chtěl lásku dávat a né brát
už s jinýma se za ruku vodíš
s jinýma do kina chodíš
můj život se změnil
za jiný bych ho měnil
Autor Lucja89, 06.04.2011
Přečteno 205x
Tipy 1
Poslední tipující: Bona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí