Amorový večer

Amorový večer

Anotace: A+A

Sbírka: Okvětí melancholie

„ Za trochu lásky šel bych světa kraj..“
Vrchlický krásně napsal tyto verše.
Já taky chci v srdci mít věčný máj
a stát se amorovým terčem.
Jak slepý obdivuje slunce krásu,
jak ateista čeká boží spásu.
Kouzlo jež skrývá letní večer,
toužím po tom mít vlastní ráj.
Autor Dullsinea, 06.04.2011
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí