Zpěv jedenáctý - Vanaheim

Zpěv jedenáctý - Vanaheim

Anotace: pozn. Vanaheim je sídlo druhorozeného rodu bohů (vikinských)

Sbírka: Zpěvy mého moře

V chrámových zdech
se ukrýváš
a v modlách pohanů
ty víro všech bohů
ty skvrno na tváři lidí
ozdobo duchů
rakovino duší
léčivý lektvare na rány reality
nech mě se povznést
na úroveň čarodějů
dovol mi klesnout do hlubin Hellu
ochutnat medovinu
kořeněnou krví a hříchy smrtelníků
a pak mě odnes zpátky
do skvostného Vanaheimu
domů...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 06.04.2011
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Juan Francesco de Faro, Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí